agenda NEWS AGENDA

BLACK FRIDAY PIATRAONLINE, 100 tone de piatra naturala, pana la 80% discount

Pentru fanii pietrei naturale din Romania, Black Friday este marcat de evenimentul organizat de PIATRAONLINE, care in acest an se afla la a 4-a editie. Peste 100 de produse din piatra naturala vor beneficia de reduceri semnificative, care ajung pana la 80%. Greutatea produselor incluse in programul promotional depaseste 100 de tone si vorbim de pietre precum travertin, marmura, granit, ardezie, limestone, onix, terrazzo, ardezie flexibila etc.

Campania Black Friday are loc in ziua de 17 noiembrie 2017, in intervalul 00:00 – 24:00, pe site, si intre orele 08:00 – 20:00 in showroomul si in pavilionul PIATRAONLINE.

Piatra pentru toate tipurile de amenajari

Cele 100 de tipuri de produse cu preturi reduse se pot utiliza in toate spatiile ce pot fi amenajate cu piatra naturala. Daca stiti ce vreti, puteti cumpara intr-o singura zi toate materialele necesare pentru amenajarea unei case intregi. Sau a unui apartament. Sau pentru amenajarea unui restaurant. Sau a unei terase interioare.

Poate ca ar fi cel mai bine sa cautati pe site chiar acum ce va place si faceti o lista! Astfel, veti putea fi mai bine pregatiti cand se vor anunta reducerile. Daca va inscrieti, prin-un email, pe siteul campaniei, puteti afla produsele cu discounturile aferente cu 30 de minute inainte de afisare lor pe site.

In functie de felul in care vor fi vandute, produsele sunt grupate pe doua categorii. O categorie in care cantitatea minima vanduta va fi de 1 palet / 1 lada. In a doua categorie gasim produse a caror cantitate minima va fi unitatea de ambalare: cutie, metrul patrat, pachet, set etc. Este bine sa stiti ca produsele din a doua categorie au stocuri limitate, adica se poate sa nu mai apara prea curand in oferta companiei.

Cu alte cuvinte, daca vreti sa cumparati mai tarziu acelasi tip de produs pentru dezvoltarea aceluiasi proiect pentru care ati cumparat acum, este posibil ca articolul respectiv sa nu mai fie in portofoliul companiei.

Reguli noi de vanzare de Black Friday

Noile reguli de vanzare vizeaza atat clientii care profita de oferta Black Friday 2017, cat si cei care vor achizitiona produse din piatra naturala dupa acest important eveniment organizat pentru toti fanii amenajarilor ambientale moderne si rezistente.

Asadar, produsele cumparate de Black Friday se ridica sau se livreaza in aceeasi zi. Ele nu vor mai fi pastrate in depozitele companiei. Specialistii din domeniu estimeaza vanzari insemnate si in acest an, cu cel putin 30% mai mult decat anul trecut. In felul acesta, spatiul eliberat va fi foarte mare, dar depozitele companiei urmeaza a primi chiar de a doua zi produsele pe care alti clienti le-au comandat si le asteapta.

Marfa se achita integral in ziua de Black Friday, 17 noiembrie 2017. Produsul se considera cumparat numai dupa ce acesta este achitat In showroom sau se face dovada platii online, in cazul achizitionarii online. Nu este suficienta doar rezervarea produsului pe site. Vizitatorii showroomului PIATRAONLINE vor gasi bine marcate toate produsele aflate in promotie, acestea purtand o eticheta speciala de Black Friday.

Preturile afisate, pe site si in showroom, nu includ costurile de transport, montaj sau alte accesorii. Verficarea produselor cumparate se va face la ridicarea lor de la sediul PIATRAONLINE sau in momentul livrarii acestora la adresa indicata de client. Eventualele reclamatii se transmit in maximum 24 de ore de la ridicare sau livrare, conform regulamentelor in vigoare. Din promotia Black Friday 2017 nu vor face parte piesele speciale.

Acestea sunt principalele coordonate ale noii editii Black Friday, a 4-a, organizata de PIATRAONLINE. Fie ca este vorba de amenajari interioare sau exterioare, pentru proprietati private sau publice, oferta produselor cu pret redus, de pana la 80%, se anunta si in acest an foarte bogata, ca finisaje, cromatica si dimensiuni.

Deci, retineti data si locul desfasurarii acestui eveniment care are loc o singura data pe an, BLACK FRIDAY PIATRAONLINE: 17 noiembrie 2017, Aleea Teisani, 137 A, sector 1, Bucuresti. Site: piatraonline.ro si piatraonline.com.