BIROURI ARHITECTURA info

PURAN Architecture&Design

Cu o echipa compusa din tineri motivati de dorinta de a crea spatii pline de creativitate, care sa ii provoace intr-un fel sau altul pe cei care le experimenteaza, Puran Architecture&Design este un birou de proiectare de arhitectura si design interior care ofera servicii de specialitate pentru o gama variata de lucrari, fie ca vorbim de cele rezidentiale unifamiliale sau colective sau spatii de birouri si comert.

Pentru fiecare beneficiar in parte, Puran Architecture&Design incearca sa ofere solutii eficiente, adaptate stilului de viata si cerintelor personale ale acestora, fara a neglija aspectul estetic al volumelor si interioarelor.

Avand in vedere experienta acumulata in proiectele realizate, cei de la Puran Architecture&Design incearca sa redea unicitatea preferintelor fiecarui client si sa creeze spatii care sa aiba o calitate deosebita a formelor si finisajelor.

Proiectele lor isi propun sa imbine sinergic mediul exterior si cladirea propusa, astfel incat formele arhitecturale nou create sa se insereze cu usurinta in cadrul urban existent. Biroul de arhitectura Puran Architecture&Design isi doreste sa realizeze proiecte care sa fie in spiritul arhitecturii durabile, ajutand astfel la protejarea mediului inconjurator si oferind clientilor un mediu de viatta echilibrat si eficient.

Din punct de vedere al beneficiarului, pentru Puran Architecture&Design este important ca, pe parcursul intregului proces de proiectare, sa existe o abordare flexibila si o permanenta colaborare intre arhitect, beneficiar si echipele de proiectare conexe, astfel incat rezultatul final sa fie un real succes atat pentru arhitect, cat si pentru beneficiar. Lucrand indeaproape cu fiecare client, cei de la Puran Architecture&Design doresc sa creeze relatii pe termen lung care sa se bazeze pe respect reciproc. Fiecare client beneficiaza de toata atentia arhitectilor, incepand de la prima intalnire si continuand pe toata durata proiectului, pana la finalizarea lucrarilor, totul pentru a se asigura ca lucrurile evolueaza in directia dorita si ambele parti sunt pe deplin multumite de rezultat.